Kommentarer til høsten 2011

Pilehøsten 2011 startede 12. marts 2011. Høsten kom i hus i slutningen af marts.
De med grå markeret, indikerer hvilke pil der vokser på hvilken mark. Når de grå ændrer farve til lyserød, rød eller blå, betyder det noget bestemt. 
Det med rød markeret er pil jeg har fjernet. der kommer en anden sort til næste år. Dem med lyserød bliver fjernet, og erstattet med en anden sort. Det er primært Rød Belgier samt Rosmarinpil jeg gerne vil have flere af. Os så synes jeg at jeg får for lidt ud af de med lyserødt markeret, i forhold til hvor meget plads de optager. Fransk Flødefarvet og H.C. Andersen er dog fordi jeg synes jeg lige så godt kan flette med afbarket pil, hvis jeg ønsker en "farveløs pil". De med blå markeret er jeg særlig glad for, og ønsker mig flere af....
Green Maul og H. C. Andersen fældet ved roden...
Herover ses Green Maul og til højre i billedet er det H.C. Andersen pilen, der er blevet fældet ved jordoverfleden med den store grensaks. De nye pil (flere Americana og Rød Belgier) vil jeg stikke i jorden i de mellemrum der er mellem der hvor de gamle pil stod. Vi startede først med at rykke pilene op med traktor, men det splitter plastikken op!