Filur

Pilemark - Køkkenhave_mark
I baggrunden ses Filurs gamle mark. I foråret 2002 forvandlede vi den til min 1. pilemark. Se her hvordan.  Filur flyttede, den var så ensom... Marken er ændret i 2011 (se nederst på siden hvordan marken er sammensat i 2011)
Pilemark - Markplan - Filur
Pilemark - Mette og Filur i sneen
Og her har vi så Filur...og jeg....
Pilemark - Høstudbytte 2003
Pilemark - 1. høst på filurs mark januar 2003
Temmelig stolt er men jo, når man har 1. høst i hus
Pilemark - Høstudbytte_2003
Januar 2003: Her er jeg næsten færdig med at høste min nye mark for 1. gang.
Jeg har 435 planter på denne mark. Høstudbyttet i januar 2005, hvor det var 3. år jeg høstede på dette stykke, var 100 kg. Man siger at 3. år er pilen nået op på max ydelse.

Stiklingene på denne mark kommer dels fra Vivian Slot´s mark ved Nissum Fjord (Laurbær, Mols Daph Noides, Vestbirk Sø, Ndv (Noir de vallaine), Bleu, Gul Alba, Americana, Fransk Flødefarvet, Carl Jensen, Viminalis og Rosmarinpil), og dels fra Inger Marie Larsen (Purpurea Etienne, Luinette, Gulpil, Gravange Vert, Gravange Rouge og Kanalpil).
Her ses hele høsten...
Pilemark - Stiklinge forberedt ved høst 2003
...og næste års udvidelse er der naturligvis tænkt på!
Pilemarken "Filur's gamle mark" anno 2011
Jeg har udskiftet NDV med Pommersk Dugpil. Ved siden af NDV stod en række Bleu. De stod for klemt, så der er fjernet (klippet ved jordoverfladen).

Der hvor jeg nu har sat Kaspisk Dugpil, var der tidligere 4 forskellige sorter, og hvor Dugpil Special i dag er sat, var der tidligere Carl Jensen.

Grunden til at dugpilen er flyttet over i dette bed er, at den var for kraftig voksende, til den plads den havde før, nemlig i køkkenhaven...